Cel mai bun cuplu de arbitri din Romania a fost invitat sa conduca meciuri din cadrul Cupei Magic

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 15, 2015

Nicolae Ciure si Gheorghe Ciule

Cel mai bun cuplu de arbitri din Romania, format din zălăuanii Nicolae Chiș-Ciure si Gheorghe Ciule (foto), a fost invitat sa conduca meciuri din cadrul Cupei Magic, competitie de minifotbal ce se va desfasura la Iasi, la sfarsitul acestei luni. Cu ocazia acestui turneu international, cei doi vor conduce, inclusiv meciul amical dintre Romania si nationala Republicii Moldova, selectionata care se va afla in tara noastra pentru un stagiu de pregatire in vederea participarii la miniEURO 2015 din Croatia (21-27 septembrie). Reamintim ca cei doi arbitri romani, au fost selectionati de forul european pentru a conduce jocuri in cadrul Campionatului European, competitie la care vor fi prezenti pentru a cincea oara consecutiv. Succes !

Sursa: Campionatul de minifotbal ONIX Salaj

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!