CCA ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PROMOVARE LA LIGA 3 ŞI TESTARE PENTRU PROGRAMUL DE TALENTE

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 10, 2017

Marţi, 10 octombrie, va avea loc examenul de promovare în Liga 3 pentru arbitri şi arbitri asistenţi, fiind puse la concurs un total de 5 locuri de arbitri si 2 pentru femei şi 10 de asistenţi.

Concursul de promovare va consta în două probe, o testare teoretică şi una fizică. Prima va avea loc în sala „Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului proba teoretică va consta în 20 de întrebări tip grilă, timpul alocat pentru rezolvarea acestora fiind de maxim 30 de minute, in timp ce proba fizica se va desfasura pe stadionul „Stefan cel Mare”.

Examenul fizic va consta in:

  • Arbitri : 6 x 40 m si test Cooper
  • Arbitri asistenti : 6 x 40 m si testul mini Cooper

Testare şi în cadrul Programului de Talente 2017-2018

Ziua de 10 octombrie va cuprinde şi o testare teoretică şi fizică pentru arbitri şi arbitri asistenţi din Programul de Talente 2017-2018, care vor avea loc în aceleaşi locaţii, sala „Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului şi stadionul Dinamo.

Sursa: CCA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!