CCA | Kyros Vassaras a fost prezentat oficial: “Arbitram pentru performanta”

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 05, 2014

Ieri, 4 august, la sediul FRF a fost organizată conferința de presă în care a fost prezentat oficial noul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.

 În fața jurnaliștilor, Vassaras și-a prezentat proiectul pe baza căruia va conduce arbitrajul românesc. Cu această ocazie, noul șef al arbitrilor români a lansat și noul slogan al CCA “Arbitrăm pentru performanță”. 

Planul lui Vassaras pentru dezvoltarea arbitrajului românesc cuprinde cinci direcții importante:

  – Atragerea tinerilor către arbitraj

  – Identificarea și promovarea talentelor din rîndul actualilor arbitri 

 – Îmbunățirea calității arbitrajului

  – Reprezentarea cu succes la nivel internațional

  – Îmbunătățirea colaborării și dialogului la nivelul CCA

 

 

capture

 

Kyros Vassaras a făcut și o promisiune microbiștilor din țara noastră: „Cei mai buni arbitri vor oficia la cele mai bune meciuri. Așa cum cei mai buni jucători fac greșeli, așa trebuie să vă așteptați ca și cei mai buni arbitri să greșească. Ce pot să vă promit este că numărul lor se va reduce”.

 Comitetul Executiv al FRF a decis, în 11 iulie, numirea grecului Kyros Vassaras în funcția de președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Alexandru Deaconu își va continua activitatea în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Kyros Vassaras are 48 de ani, a fost arbitru FIFA timp de 11 ani, încă din 1998. După retragerea din activitate a lucrat la UEFA, ca instructor responsabil pentru arbitrajul românesc.

 Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!