Campanie de informare a arbitrilor privind vaccinarea împotriva COVID-19

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuiun. 03, 2021

În zilele de 25 și 26 mai 2021, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat o întâlnire online, în două grupe, cu toți arbitrii, asistenții și observatorii din Liga 1 și Liga 2.

Principala temă a fost informarea privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2. Întâlnirea moderată de președintele CCA, Kyros Vassaras, a avut rolul de a le oferi arbitrilor și observatorilor toate informațiile de care au nevoie în luarea unei decizii legată de vaccinare.

Au fost prezentate beneficiile și statistici care au stat la baza startului campaniei de vaccinare la nivel mondial.

„Mesajul nostru este simplu: vaccinare pentru o lume liberă de COVID. Cu toate acestea, rolul întâlnirii nu a fost de a-i convinge pe arbitri să se vaccineze, ci să le oferim toate informațiile în baza cărora să ia cea mai bună decizie nu doar pentru cariera lor, ci și pentru viața lor. Nu vom obliga niciun arbitru, niciun observator să se vaccineze și vom lua, în continuare, toate măsurile pentru a minimiza riscul răspândirii virusului SARS-CoV-2, atât la cursurile de instruire, cât și la meciurile la care aceștia sunt delegați. Desigur, dorința CCA este ca, în viitorul apropiat, atunci când protocolul medical o va permite, să ne putem reîntâlni toți, în persoană, la pregătirea practică și teoretică”, a declarat președintele CCA, Kyros Vassaras.

Sursa: FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!