Brigada din Serbia la Romania-Trinidad Tobago

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiun. 04, 2013

Milorad Mazic_MRomania intalneste, asta-seara, Trinidad Tobago intr-un amical care se va disputa pe “National Arena”, din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:45 (in direct la Antena 1). Partida va fi arbitrata de o brigada din Serbia, cu Milorad Mazic (foto) la centru. La liniile de margine se vor afla conationalii sai Igor Radojcic si Milovan Ristic, in timp ce rezerva a fost desemnat romanul Radu Petrescu. 

In varsta de 40 de ani, Mazic a devenit arbitru international la 1 ianuarie 2009. Cel mai experimentat component al brigazii este asistentul Igor Radojcic. Nascut in 1968, acesta se afla in ultimul an al unei cariere internationale incepute in 2005. Celalalt asistent, Milovan Ristic, este nascut in 1968, pe lista FIFA aflandu-se din 2009.

Cel mai tanar component al brigazii de asta-seara este romanul Radu Petrescu. Arbitru international de la inceputul anului trecut, acesta s-a nascut pe 12 noiembrie 1982, la Bucuresti.

Sursa foto:  mozzartsport.com/MN Press

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!