Bogdan Sorescu va arbitra la Campionatul Mondial de Futsal

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuaug. 26, 2016

Au mai rămas două săptămâni până la debutul turneului final al Campionatului Mondial de futsal, ediţia din acest an fiind programată în perioada 10 septembrie – 1 octombrie în Columbia.

Meciurile se vor juca în trei locaţii: “Coliseo El Pueblo” din Cali (sală cu 12.000 de locuri), “Coliseo Bicentenario” din Bucaramanga (7.600 de locuri) şi “Coliseo Iván De Beodut” din Medellín (6.000 de locuri).

La Mondialul de futsal din Columbia vor fi prezente 24 de naţionale, cele mai bune din lume. Din păcate, naţionala României nu s-a calificat la turneul final.

România va fi reprezentată însă la a opta ediţie a FIFA Futsal Cup de arbitrul Bogdan Sorescu, cel mai bun arbitru din România. Sorescu face parte din grupul de doar 10 arbitri europeni chemaţi să fluiere în Columbia.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!