Bihorul va avea, în premieră, un arbitru la un turneu final

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariufeb. 08, 2016

Bihorul va avea, în premieră, un arbitru la un turneu final. Cel mai bun asistent din România, dar şi noul şef al cavalerilor fluierului din Bihor, Octavian Şovre a fost ales de UEFA să oficieze la Campionatul European de fotbal din Franţa.

„Resimt o bucurie foarte puternică şi o responsabilitate în acelaşi timp. Mă pregătesc în continuare. Mai avem o sesiune de teste şi cursuri care va fi la sfârşitul lunii aprilie”, spune Octavian Şovre, arbitru asistent FIFA.

Arbitrul orădean şi colegii săi asistenţi care vor oficia la “europeanul” din vară au susţinut deja săptămâna trecută, în Cipru, primele teste. Verificările fizice şi teoretice au fost supervizate de Comisia UEFA de arbitri.

„Am avut aprecieri foarte bune din partea membrilor comisiei, de asemenea şi din partea preparatorului fizic pentru arbitrii. A fost o săptămână încărcată, cu program de dimineaţă până seara, în care au fost şi teste practice, şi lecţii teoretice şi teste video”, spune bihoreanul.

Sursa: DIGI24

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!