Balaj și Szekely, “îmblânzitorii” de “zimbri”

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuian. 24, 2016

balaj-afjmm

Cristian Balaj, președintele Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), și Zoltan Szekely, președintele Comisiei Județene de Arbitri, au arbitrat partida amicală dintre echipa de rugby CSM Știința Baia Mare și gruparea de fotbal de old boys FC Prietenia Baia Mare.

Vicecampionii României la rugby, “zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, și componenții FC Prietenia Baia Mare s-au jucat de-a fotbalul într-un amical care tinde să devină tradiție, dat fiind că este pentru a cincea oară când cele două grupări și-au măsurat forțele. Victoria a revenit rugbiștilor la scorul de 4-3. Adrian Apostol (33, 79), Alexandru Bucur (34) și Marius Dănilă (65) au punctat pentru învingători, Attila Piroska (18, 60) și Alin Petrovan (48) au dat golurile pentru FC Prietenia.

Meciul a fost condus de arbitrul FIFA Cristian Balaj, secondat de Zoltan Szekely și Alexandru Bela. Și dat fiind că statistica partidei nu consemnează niciun cartonaș (nici galben, nici roșu), se pare că meciul a fost unul fair play, singur necruțător în acest joc fiind… frigul.

Sursa: AJF Maramures

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!