ARBITRII ROMÂNI ACORDĂ CARTONAȘ ROȘU RASISMULUI

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuoct. 12, 2014

picture-image1.JPG-604-423-1-85

Conducerea CCA a lansat campania “Roșu pentru Rasism”, din dorința de a preveni orice gesturi sau acțiuni discriminatoare pe stadioanele de fotbal din România.

Marian Balaci, arbitrul partidei Concordia Chiajna – Rapid București, a declarat cu ocazia lansării acestei campanii, referitor la incidentul în care a fost implicat fotbalistul Wellington: “Sunt total împortiva comportamentului rasist, așa cum sunt toți arbitrii români. Există o direcție clară pe care o înțelegem și pe care CCA o consideră o prioritate. Îmi pare rău că l-am avertizat cu cartonaș galben pe Wellington, dar am respectat legile jocului, poate că nu a fost în spiritul jocului. Sunt alături de Wellington și regret enorm faptul că a fost victima unui astfel de comportament”.
Sursa: CCA

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!