Arbitrii din Salaj vor scuze publice de la presedintele AJF pentru a oficia din nou in campionat

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariumart. 24, 2015

1416929331LUCEAFARUL BALAN - SPORTUL SIMLEU SEPTEMBRIE 2014 415Inedita situaţie apărută weekend-ul trecut în Liga a IV-a Sălaj, când cavalerilor fluierului au boicotat competiţia şi au refuzat să se prezinte la meciuri, e departe de a se încheia. Arbitrii au făcut public, astăzi, o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj, Daniel Sabou, în care îi cer oficialului să-şi ceară scuze în mod public pentru acuzele şi jignirile aduse acestora în campania de alegeri.Situaţia este explozivă, într-un moment în care se pregăteşte de debut şi Liga a V-a, ceea ce înseamnă alte câteva zeci de arbitri…

În scrisoarea deschisă semnată de “Arbitri din Judeţul Sălaj”, cavalerii fluierului îi reproşează lui Daniel Sabou că nu s-a ţinut de promisiune atunci când a stabilit noul preşedinte al Comisiei de Arbitri, că nici până acum nu au fost organizate Consfătuirea Arbitrilor pe 2015 şi vizitele medicale obligatorii.

Totodată, arbitrii scriu că la prima etapă au fost făcute delegări ale unor colegi plecaţi din ţară sau aflaţi în indisponibilitate.

Iată scrisoare deschisă:

“Domnului preşedinte AJF, Daniel Sabou

Grupul Arbitrilor din Judeţul Sălaj încă îşi continuă protestul, la aproape o lună de la începutul acestuia. În data de 25.02.2015 v-am solicitat, printr-o scrisoare deschisă, fiind proaspăt preşedinte al AJF Sălaj, să vă cereţi scuze în mod public pentru acuzele şi jignirile aduse arbitrilor în campania de alegeri, iar în calitate de antrenor al Clubului Sportiv Viitorul Zalău v-aţi manifestat necorespunzător.
La o lună de la scrisoarea noastră şi investirea dumneavoastră în funcţie, lucrurile au rămas neschimbate. Nu a existat niciun interes să vă apropiaţi cât de puţin de noi, arbitrii.
Prima declaraţie a dumneavoastră ca “manager” a fost că ne veţi consulta în alegerea unui preşedinte pentru Comisia de Arbitri. “Îi voi lăsa pe arbitrii să îşi desemneze preşedintele” (Daniel Sabou – 26.02.2015). Ne-aţi minţit. Acest lucru nu s-a întâmplat. În data de 27.02.2015 aţi desemnat o persoană în funcţia de preşedinte al CJA, fără să ne consultaţi.
În continuare arbitrii se pregătesc fizic şi teoretic sub conducerea arbitrilor divizionari fără însă a avea obiectivele ce trebuiau stabilite de către dvs. În acest sens, precizăm faptul că nu a fost organizată Consfătuirea Arbitrilor pe 2015, în care să se realizeze testarea fizică şi teoretică şi să se precizeze obiectivele. Nu au fost organizate nici vizitele medicale obligatorii, dar nici alte activităţi. Venim încă o dată în întâmpinarea dvs. pentru a vă cere scuze public faţă de noi, arbitrii, pentru a se intra cât mai repede în normalitate.

P.S.: Primele consecinţe ale situaţiei create au ieşit la iveală odată cu delegările arbitrilor la prima etapă: delegarea unor arbitri plecaţi din ţară şi delegarea unor arbitri care îşi anunţaseră indisponibilitatea înaintea publicării delegărilor etc. Mai mult, publicarea delegărilor în mod oficial a fost făcută cu doar 15 ore înaintea startului etapei.

Arbitri din Judeţul Sălaj”

sursa: liga2.ro;sportulsalajean.ro

foto: sportulsalajean.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!