ARBITRII DIN SALAJ SI SATU MARE AU LASAT FLUIERUL PENTRU MINGEA DE FOTBAL!

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariudec. 03, 2014
1417617322141709284617Cu ocazia banchetului de final de an a avut loc şi un meci de fotbal între cele două tabere care a fost câştigat categoric de sătmăreni  
 Anul fotbalistic în Sălaj s-a terminat, astfel că jucătorii au intrat într-o vacanţă. Acelaşi lucru vor face şi arbitrii sălăjeni, dar înainte de toate au petrecut pe cinste la banchetul de final de an organizat de CJA Sălaj. De data aceasta, s-a organizat împreună cu arbitrii din judeţul Satu Mare, ceea ce s-a mai întâmplat acum 7 ani. Din ambele tabere au fost prezenţi atât arbitrii din ligile judeţene, cât şi cei divizionari, invitatul de marcă fiind purtătorul ecusonului FIFA – Istvan Kovacs. S-a jucat şi un meci de fotbal la Stadionul Municipal, unde sătmărenii şi-au arătat clasa şi au câştigat cu un categoric 10 – 0. Diferenţa de scor se justifică având în vedere că în lotul celor de la Satu Mare au evoluat şi jucători divizionari, precum Cosmin Iuhas sau portarul Marius Şuta.
 

 

La banchet au luat cuvântul preşedintele AJF Sălaj – Dan Costin, cât şi cei doi “centrali” din Liga 1 – Paul Unimătan (Zalău) şi Istvan Kovacs (Carei), care au fost plăcut surprinşi de prezenţa numeroasă, dar mai ales de faptul că în cadrul CJA Sălaj arbitrajul feminin ia amploare, fiind prezente multe reprezentante ale sexului frumos. Astfel de întâlniri urmează să se mai organizeze, iar pe viitor, se doreşte, ca un astfel de eveniment să-i cuprindă pe arbitrii din toate judeţele limitrofe!           
 
 CJA Sălaj – CJA Satu Mare 0 – 10 (0 – 2)
sursa: sportulsalajean

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!