Arbitrii din Liga 1 au fost testați fizic

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariusept. 16, 2019

Pe 9 și 10 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, arbitrii din prima divizie au susținut testele fizice intermediare pentru sezonul 2019-2020, teste care se țin anual în luna septembrie.

Începând din acest sezon, UEFA a implementat un nou test pentru arbitri centrali, SDS, în timp ce arbitri asistenți au fost monitorizați cu același tip de testare ca și până acum, ARIET.

Înaintea susținerii testelor, aceștia au participat la Casa Fotbalului la o întâlnire cu președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, în care au fost analizate prestațiile arbitrilor și asistenților din acest start de sezon al Ligii 1.

Sursa:FRF

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!