Arbitrii din Alba comunică live în timpul meciurilor

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariuapr. 13, 2017

Pentru a face mai rapidă și mai eficientă comunicarea dintre arbitri, Asociația Județeană de Fotbal Alba a achiziționat două sisteme de comunicare, care se bazază pe o linie telefonică în modul conferință, ceea ce le oferă brigăziilor de arbitri să fie în permanență conectați între ei, să se consulte și să ia decizii bune pentru desfășurarea partidelor.

Momentan, doar două brigăzi vor beneficia de acest sistem la fiecare etapă, ”balul” fiind deschis la meciurile dintre FC Transalpina Șugag – CIL Blaj și Inter Ciugud – Șurianu Sebeș. 

Nu de puține ori au existat cazuri în care țușierii se aflau cu steagul ridicat, strigau la central, însă acesta nu răspundea prompt din cauza zgomotelor din tribune, care aduceau stare de iritație la nive de gazon și spectatori. Pentru a eficientiza aceste lucrui și pentru a exista o legătură mai bună la jocuri între arbitri, AJF Alba a achiziționat două sisteme de comunicare pentru brigăzi, care vor fi folosite la meicurile importante ale fotbalului județean.

Sursa: absport.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!