ARBITRI CE VOR OFICIALIZA LA C.M. AL CLUBURILOR

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariunov. 22, 2014

PedroProenca_GI

FIFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor oficia meciurile de la Campionatul Mondial al cluburilor, care se va desfășura în perioada 10-20 decembrie, în Maroc.

Meciurile de la Campionatul Mondial al cluburilor vor fi conduse de arbitri din Australia, Columbia, Coasta de Fildeş, Guatemala, Portugalia şi Tahití, informează Dolece Sport.

Ivorianul Noumandiez Doue, în vârstă de 44 de ani, este cel mai în vârstă arbitru, iar Walter Alexander Lopez (Guatemala), de 34 de ani, este cel mai tânăr.

Cei şase arbitri de centru de la CM al cluburilor sunt: Benjamin Jon Williams (Australia), Noumandiez D. Doue (Coasta de Fildeş), Walter Alexander Lopez (Guatemala), Wilmar Alexander Roldan (Columbia), Norbert Hauata (Tahití) şi Pedro Proenca (Portugalia)

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!