Arbitri aditionali la meciurile din Cupa Romaniei / Vezi comunicatul FRF

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuapr. 11, 2013

Alexandru Deaconu_153x200In urma referatului inaintat de presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu (foto), Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal “a aprobat folosirea arbitrilor aditionali la toate jocurile din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, editia 2012-2013, precum si la finala acestei competitii.”

Dar iata cum arata comunicatul publicat astazi pe site-ul FRF:

“În conformitate cu prevederile art. 36 din Statutul FRF, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a luat act azi, 11 aprilie a.c., de referatul înaintat de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu.

Comitetul de Urgență a aprobat folosirea arbitrilor adiționali la toate jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României-Timișoreana, ediția 2012-2013, precum și la finala acestei competiții.

Cuantumul baremului de arbitraj pentru arbitrii adiționali a fost, la rându-i, aprobat de Comitet, urmând să se ridice la 2.000 lei/arbitru adițional.”

Sursa: frf.ro

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!