Antrenorul lui Dortmund, dupa reactia incredibila la adresa arbitrului de rezerva: “M-am comportat ca un idiot” (VIDEO)

Postat de Ionut BorcanNici un comentariusept. 20, 2013

JurgenKlopp_reactie-nervoasaPrima etapa a Ligii Campionilor a oferit o faza incredibila pentru nivelul la care a ajuns cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Suparat pe o decizie – corecta – a arbitrului, Jurgen Klopp, antrenorul lui Dortmund, a avut o iesire necontrolata la adresa celui de-al patrulea oficial, Venancio Raposo Tome. A urlat si s-a indreptat amenintator care acesta, vrand parca sa muste din el.

Foarte interesanta mi s-a parut declaratia data la finalul partidei de catre antrenorul in varsta de 46 de ani, dupa ce a realizat cat de penibila a fost reactia sa. Nu a aruncat vina pe nimeni, si-a asumat greseala, cerandu-si scuze si urmand a suporta consecintele. Tot asa procedeaza si antrenorii romani, nu? 

“M-am comportat ca un idiot. E numai vina mea şi din acest motiv mi-am cerut scuze la finalul jocului. M-am lăsat dus de atmosfera jocului şi de emoţia momentului. Uneori, în astfel de cazuri scoatem ce e mai rău din noi. Subotici era gata, dar arbitrul nu l-a lăsat să intre pentru că avea puţin sînge. M-am enervat şi l-am acuzat pe arbitru că nu vede ce se întîmplă”, a spus Klopp, conform gsp.ro.

Borussia Dortmund a pierdut jocul de pe stadionul “San Paolo” din Napoli, gazdele impunandu-se cu 2-1. Arbitrul partidei a fost portughezul Pedro Proenca.

 


Jurgen Klopp EPIC nervous reaction at referee de buzzensport

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!