Alexandru Tudor, colaborator CCA si observator de arbitri

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariuian. 25, 2019

Alexandru Tudor va îndeplini rolul de observator de arbitri

Înaintea reluării campionatului, pe lista observatorilor de arbitri la Liga 1 au fost adăugate două nume noi.

În precedenta ședință a Comisiei Centrale a Arbitrilor, s-a aprobat ca pe lista observatorilor Vasile Bratu să îl înlocuiască pe George Ionescu, retras la vârsta de 70 de ani, iar Alexandru Tudor să fie și el cooptat. Decizia a fost validată de Comitetul de Urgență al FRF, în data de 23 ianuarie 2019.

Alexandru Tudor, 47 de ani, a acceptat, de asemenea, propunerea de a se alătura colaboratorilor CCA, urmând a lucra îndeaproape cu vicepreședintele Alexandru Deaconu. Tudor, arbitrul român cu cele mai multe meciuri conduse în Liga 1 (382), și-a încheiat cariera la centru odată cu partida Concordia Chiajna – Politehnica Iași 3-6, din 14 decembrie 2018.

Alexandru Tudor a participat împreună cu toți observatorii la seminarul organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 24-25 ianuarie.

Sursa: frf.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!