Alexandru Tudor arbitrează finala Cupei României

Postat de Bogdan Ciocoiu2 Comentariimai 29, 2015

picture-29042015_DSC_8664.jpg-678-382-1-85

Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru finala Cupei României, care se va disputa, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, intre Steaua şi Universitatea Cluj, informeaza Comisia Centrala a Arbitrilor .

Pentru centralul in varsta de 44 de ani  va fi pentru prima dată când va arbitra o finală de Cupă a României.Alexandru Tudor va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Vladimir Urzică, în timp ce arbirii aditionali au fost desemnati : George Găman (foto) şi Iulian Călin. Al -4-lea oficial a fost desemnat Ciprian Danşa. Brigada de arbitrii va fi observata de ploiesteanul  Cristi Nica in timp ce observatorii de joc sunt  Octavian Goga şi Aurel Ionescu.

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!