Alexandru Deaconu si Ovidiu Hategan oficiaza in Champions League

Postat de Bogdan CiocoiuNici un comentariusept. 30, 2018

Ovidiu Hategan a fost delegat de UEFA la partida ŢSKA Moscova – Real Madrid, din cadrul etapei a 2-a, care va avea loc marţi, 2 octombrie, de la ora 22.00. Hategan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe, adiţionalii Radu Petrescu, Sebastian Colţescu in timp ce al 4-lea oficial este Adrian Ghinguleac. Pentru Hategan va fi ce de-al 20-lea meci in Champions League. Observatorii jocului sunt austriacul Stefan Messner, pentru arbitraj, si grecul Loukas Siotropos, pentru joc. 

 Tot in etapa a doua a grupelor Champions League, Alexandru Deaconu a fost delegat observator pentru arbitri la jocul Manchester United – CF Valencia, programat marti, 2 octombrie, de la ora 22.00. Deaconu va observa brigada condusa de  slovacul Slavko Vincic.

 

 

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!