AJF C-TA | COMITETUL EXECUTIV A VALIDAT COMPONENTA NOII CJA

Postat de Ionut BorcanNici un comentariuiul. 24, 2014

Catalin-Florescu_600x387_zc

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Constanţa a validat componenţa noii Comisii de Arbitri. În funcţia de preşedinte al Comisiei a fost învestit Cătălin Florescu (foto), oficial care este şi în fruntea Compartimentului Disciplină, din care mai face parte Naum Dumitru. Ioan Gheorghică va activa ca vicepreşedinte al Comisiei, urmând a conduce şi Compartimentul Delegări, în sarcina sa căzând meciurile din Ligile a IV-a şi a V-a. De delegările la partidele de copii şi juniori se va ocupa Cosmin Stoian, care a fost inclus şi în Compartimentul Tehnic, unde şef este Paul Dimancea. Cu acest compartiment vor colabora şi arbitrii de lot, şi Şcoala de arbitri. Din Compartimentul Administrativ face parte Dumitru Momescu, secretarul Comisiei.
 
Compartimentul Fotbal de plajă şi în sală este condus de Cătălin Toader, al doilea component fiind Emilian Dache. „Vrem să instaurăm un climat de linişte totală în arbitrajul constănţean, fără greve sau alte forme de protest. Echipele trebuie să fie mulţumite de arbitraje, ele şi fotbaliştii sunt pionii principali în acest sport. Arbitrii trebuie să-şi însuşească temeinic regulamentul şi să înveţe să-l aplice, prin lecţii teoretice şi practice. O atenţie deosebită vom acorda creşterii şi promovării arbitrilor la loturi, pentru că suferim din acest punct de vedere“, a declarat Cătălin Florescu. În acelaşi Comitet Executiv a fost aprobat şi numărul de observatori pentru sezonul 2014/2015 – 28 (14 din partea AJF, 14 de la Comisia de Arbitri), aceştia urmând să susţină testare pentru a obţine dreptul de a oficia. Liga a IV-a va începe la 16 august, Liga a V-a, pe 31 august, iar competiţiile de copii şi juniori, pe 23/24 august.

 

Material scris de Marian BOCAI

 

Sursa: Ziua de Constanta

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!