A crescut numărul de înlocuiri în competițiile UEFA. Măsuri excepționale în cazul arbitrilor depistați cu COVID

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariusept. 24, 2020
Aleksander Ceferin (foto: uefa.com)

Comitetul Executiv UEFA a hotarât modificarea numărului de înlocuiri permise în competițiile pe care le organizează. Conform site-ului FRF, echipele vor putea efectua câte 5 schimbări (în loc de 3) în Liga Națiunilor (inclusiv faza grupelor), play-off-ul EURO, preliminariile EURO feminin, Liga Campionilor, Europa League, Liga Campionilor feminin până la finalul actualului sezon. Iar acolo unde nu se întâmplă deja, numărul jucătorilor pe foaia oficială crește până la 23.

În contextul pandemiei, Comitetul Executiv UEFA a aprobat o serie de măsuri speciale pentru disputarea jocurilor. Una dintre acestea se referă la arbitri – în cazul în care un membru al echipei de arbitri este depistat pozitiv la testul COVID-19, UEFA poate numi în mod excepțional înlocuitori care pot fi din aceeași țară ca unul dintre cluburi și / sau este posibil să nu fie pe lista FIFA.

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!