4 BRIGAZI DIN ROMANIA VOR OFICIA LA MECIURI INTERNATIONALE

Postat de Cosmin VaidaNici un comentariunov. 11, 2014

Tudor_Besiktas-Partizan_1_bjk_640x629

În această săptămână, patru brigăzi din România vor oficia la meciuri internaționale, Alexandru Tudor  (foto)  urmând să se afle la centru în preliminariile Euro 2016, Teodora Albon la un meci feminin de Champions League, Radu Petrescu este delegat la un turneu de calificare la Euro Under 19, iar Sebastian Colțescu va fi arbitrul meciului Under-21 Anglia – Portugalia.
Vineri, de la ora 21:45, la Nurnberg, campioana mondială Germania primește vizita debutantei Gibraltar. Meciul va fi arbitrat la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Aurel Onița și Octavian Șovre. Rezervă va fi Ovidiu Artene. Arbitri adiționali vor fi Ovidiu Hațegan și Cristi Balaj. Partida contează pentru grupa D a preliminariilor Campionatului European.
Teodora Albon va fi arbitrul partidei de fotbal feminin Wolfsburg — Neulengbach, din Champions League, optimile de finală, manșa secundă. Întâlnirea este programată miercuri 12 noiembrie, de la ora 18:00. La cele două linii se vor afla Mihaela Gomoescu și Alexandra Apostu.
Radu Petrescu și Radu Ghinguleac au fost delegați să conducă meciuri dintr-o grupă de calificare la Campionatul European de juniori Under-19. Este vorba de grupa care va fi găzduită de Irlanda. Alături de țara gazdă mai participă Gibraltar, Malta și Elveția. Radu Petrescu va fi arbitrul meciurilor Irlanda — Malta și Malta — Elveția. Turneul se desfășoară între 12 și 19 noiembrie.
Sebastian Colțescu va fi arbitrul meciului Under-21 Anglia — Portugalia. Acesta este programat joi de la ora 21:45 la Burnley. Asistenți vor fi Florin Marinescu și Alexandru Cerei.

Sursa: agerpres.ro

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!