36 de zile pana la startul Cupei Mondiale: Oficialii de meci

Postat de ScoalaDeArbitriNici un comentariumai 09, 2018

Cupa Mondială FIFA din 2018 Rusia se apropie – 36 de zile pana la start! Între timp, până la începutul Cupei Mondiale, vom analiza mai atent, în fiecare zi, o statistică diferită din istoria turneului.

36 – Comisia de Arbitri FIFA a numit un total de 36 de arbitri și 63 de arbitri asistenti, reprezentând 46 de țări pentru Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia.

Criteriile de selecție au inclus competențele și personalitatea fiecărui oficial de meci, precum și capacitatea de a înțelege fotbalul și abilitatea de a citi atât jocul, cât și diferitele tactici folosite de echipe. În ultimii trei ani s-au desfășurat mai multe seminare pregătitoare pentru arbitri și arbitri asistenți, axate pe jocul fair-play, pe protejarea jucătorilor, pe imaginea jocului, pe consecventă și uniformitate, pe înțelegerea tehnică și tactică a jocului, precum și pe cunoașterea diferitor jucători și mentalități ale echipelor.

De asemenea, Comisia a selectat 13 oficiali de meci pentru a acționa doar în calitate de arbitri asistenti video (VAR) în timpul turneului final.

Arbitrii selectați, arbitrii asistenti și VAR vor fi monitorizati și susținuti de responsabilii FIFA pentru arbitraj, pentru a se asigura că aceștia sunt pe deplin pregătiți. Ei vor participa apoi la un seminar pregătitor final, la Moscova, la începutul lunii iunie.

Sursa: FIFA

 

© 2010 - 2013 www.ScoalaDeArbitri.ro Toate drepturile rezervate | Orice reproducere parţială sau integrală a conţinutului acestui site, fără acordul în scris al autorului se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

~ SITE-URI UTILE ~

Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!Photo of Milford Sound in New Zealand!